Σαλάτα με φακές,σπαράγγια και μυρωδικά
2013-07-03- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.φακές βρασμένες
4-5 σπαράγγια από βάζο
4κ.σ.μαιντανός ψιλ/νος
4κ.σ.βασιλικός ψιλ/νος
5κ.σ.ξύδι από λευκό κρασί
1 κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο
4κ.σ.λάδι
Αλατοπίπερο
3αυγά βραστά
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα βαζάκι το λάδι, το ξύδι,τα αρωματικά και το αλατοπίπερο, Το αφήνουμε στην άκρη να αρωματιστεί το λάδι. Μόλις είμαστε έτοιμοι να σερβίρουμε βάζουμε τις φακές σε ένα μπωλ και περιχύνουμε με το λάδι που ετοιμάσαμε. Ανακατεύουμε και στολίζουμε με τα αυγά κομμένα και τα σπαράγγια.