Σαλάτα με φασολάκια και αγκινάρες
2013-07-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
400γρ.φασολάκια πράσινα βρασμένα
1 μεγάλη ντομάτα ψιλ/νη
200γρ. αγκινάρες τουρσί σε φέτες
1 κρεμμύδι ψιλ/νο
Ελιές
Λάδι
Balsamico
2κ.σ.δυόσμο
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα λαχανικά και τις ελιές σε σαλατιέρα. Σε ένα βαζάκι ανακατεύουμε καλά το λάδι, το ξύδι, το αλατοπίπερο και το δυόσμο. Ανακινούμε καλά και περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.