Σαλάτα παντζάρια με ρόκα και ανθότυρο
2013-06-24- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
6παντζάρια βρασμένα κομμένα σε ροδέλες
1/2ματσάκι ρόκα
100γρ.ανθότυρο θρυμματισμένο
Λάδι
Ξύδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μουστάρδα
2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε σαλατιέρα τα παντζάρια, τη ρόκα, το ανθότυρο και το κουκουνάρι. Σε βάζο με καπάκι βάζουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρά και σερβίρουμε αμέσως.