Σαλάτα Panzanela της Ζαννέτ
2013-07-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4 φέτες μπαγιάτικο ψωμι
1/2φλ.κοτόπουλο βραστό
2 κρεμμυδάκια ψιλ/να
3 φέτες ζαμπόν ή γαλοπούλα ψιλ/να
αλατοπίπερο
4 κ.σ.ελαιόλαδο
βασιλικός ξηρός
*Μπορείτε για λιγότερες θερμίδες να το ψήσετε στο φούρνο. **Εγώ αυτή τη σαλάτα την κάνω όποτε έχω παλιό ψωμί ή χθεσινό φαγητο.Δοκιμάστε το αντι του κοτόπουλου,του ζαμπόν και του κρεμμυδιού με διάφορα φαγητα στη θέση τους ή ακόμα και τη χθεσινή σς σαλάτα,πετώντας και στις 2 περιπτώσεις το περίσσιο ζουμί
Οδηγίες
Βήμα 1
Τηγανίζω* στις 3 κουταλιές λάδι το ψωμί και απο τις 2 πλευρές. Τα κόβω σε ξύλο κουζίνας σε χοντρά κομμάτια και τα βάζω σε βαθύ μπωλ. Σε αντικολλητικό τηγανάκι σωτάρω τα κρεμμυδάκια,το κοτόπουλο και το ζαμπόν. Πασπαλίζω με το αλατοπίπερο και το βασιλικό. Τα αδειάζω στο μπωλ με το ψωμί και περιχύνω με την 1 κουταλιά λάδι που περίσσεψε. Καλή σας επιτυχία