Σελινοσαλάτα με ρύζι και κάστανα
2015-04-04- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Έτοιμο σε: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
6/4/15
Σελινοσαλάτα με ρύζι και κάστανα παρότι ποτέ δεν είχα χρησιμοποιήσει το σέλινο ως σαλατικό. Δροσερή και γεμάτη γεύση στο πιάτο μας, στα πλαίσια μιας νηστίσιμης ή απλά υγιεινής διατροφής.
Συστατικά
- 2 φλιτζάνια σέλινο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 1 φλιτζάνι κάστανα βρασμένα και καθαρισμένα
- 1 φλιτζάνι καστανό ρύζι μαγειρεμένο
- 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι
- 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα
- Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Χτυπάμε πολύ καλά σε ένα μπολ το λάδι με το χυμό λεμονιού, το ξύσμα, τη μουστάρδα και αλατοπίπερο.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά. Περιχύνουμε με το dressing που ετοιμάσαμε και ανακατεύουμε για να σερβίρουμε.