Σκορδαλιά με αμύγδαλα και άνιθο
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2φλ.αμύγδαλα αλεσμένα
3σκελ.σκόρδο
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο και στραγγισμένο
Αλατοπίπερο
1/3φλ.λάδι
1/3ματσάκι άνιθο ψιλ/νο
3κ.σ.ξύδι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά μέχρι να αποκτήσουν μορφή αλοιφής. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο μέχρι να την χρησιμοποιήσουμε και όταν σερβίρουμε την διακοσμούμε με λίγο άνιθο.