Σκορδαλιά με γιαούρτι
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Την ψίχα από ένα μπαγιάτικο καρβέλι ψωμί μουλιασμένο και στυμμένο
4σκελ.σκόρδο
1/3φλ.λάδι
3κ.σ.ξύδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.γιαούρτι
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε πολύ καλά. Το φυλάμε στο ψυγείο σε μπολ με καπάκι μέχρι να τον σερβίρουμε. Είναι ιδανικό για τηγανητά κολοκυθάκια .