Σκορδαλιά με καρύδια και κόκκινο κρασί
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες μπαγιάτικο ψωμί βρεγμένο και στυμμένο
Λάδι
Αλατοπίπερο
3σκελ.σκόρδο
1/2φλ.καρύδια τριμμένα
3κ.σ.ξύδι από κόκκινο κρασί
4κ.σ.κόκκινο κρασί
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα πολτοποιούμε. Φυλάμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο για όταν την σερβίρουμε.