Σκορδαλιά με πατάτα
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(4.2 / 5)
5 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3μεγάλες πατάτες βρασμένες
Αλατοπίπερο
4σκελ.σκόρδο
1φλ.σπορέλαιο
Χυμό ½ λεμονιού
2κ.σ.ξύδι
Ελαιόλαδο για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi εκτός από το ελαιόλαδο και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή. Δοκιμάζουμε στη γεύση και προσθέτουμε κάτι ,αν χρειάζεται. Σερβίρουμε τη σκορδαλιά σε μπολ ή πιάτο, ραντίζοντας με μπόλικο ελαιόλαδο.