Σκορδαλιά με πατάτα και ψωμί
2013-07-12- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(4.3 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2πατάτες βρασμένες
3φέτες μπαγιάικο ψωμί
Αλάτι
Λάδι
Ξύδι
3σκελ.σκόρδο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε καλά. Διατηρούμε τη σκορδαλιά στο ψυγείο μέχρι να την σερβίρουμε.