Σκορδολεμονάτα φασολάκια σαλάτα με γραβιέρα
2013-07-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
350γρ.φασολάκια βρασμένα
2φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλ/να
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.μουστάρδα πικάντικη
Το χυμό 1 λεμονιού
100γρ.γραβιέρα σε λεπτές φέτες
1κ.σ.balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα φασολάκια σε βαθύ μπωλ. Ρίχνουμε από πάνω τα κρεμμυδάκια. Σε ένα βαζάκι βάζουμε το λάδι,το σκόρδο,το χυμο λεμονιού,τη μουστάρδα ,το αλατοπίπερο και το balsamico και ανακινούμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα μας και από πάνω ρίχνουμε τις φετούλες του τυριού.