Loader

Σούπα γλυκοπατάτας με κουνουπίδι

2013-07-26
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

VEGETARIAN MENU ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2012 – ΣΟΥΠΑ

Συστατικά  

 

 

1κουνουπίδι μεγάλο χωρισμένο σε μπουκετάκια

Λάδι

Αλατοπίπερο

3μέτριες γλυκοπατάτες καθαρισμένες και  κομμένες σε κύβους

2σκελ.σκόρδο ψιλ/νες

1κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

4-5 φλ.νερό ή ζωμό λαχανικών

 

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε 1-2 λεπτά το κουνουπίδι, τις γλυκοπατάτες, το σκόρδο και το κρεμμύδι. Ρίχνουμε το νερό ή το ζωμό και αλατοπιπερώνουμε. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Αφού κρυώσει ελαφρά περνάμε τη μισή σούπα από το multi και την πολτοποιούμε. Την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα και την βάζουμε να πάρει μια βράση. Την σερβίρουμε ζεστή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *