Σούπα κουνουπιδιού με κύμινο
2013-07-18- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μέτριο κουνουπίδι χωρισμένο σε τουφίτσες
2σκελ.σκόρδο
1κρεμμύδι χοντροκομμένο
1μεγάλη πατάτα κομμένη σε κύβους
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.μπούκοβο
1κ.σ.κύμινο
1λίτρο ζωμός λαχανικών
Οδηγίες
Βήμα 1
Σοτάρουμε σε κατσαρόλα με λάδι το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πατάτα και το κουνουπίδι. Προσθέτουμε το ζωμό, αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το μπούκοβο και το κύμινο. Αφήνουμε να σιγοβράσουν 20 λεπτά. Μόλις κρυώσει λίγο την πολτοποιούμε στο multi και την μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα. Τα βάζουμε να πάρουν πάλι μια βράση και κατόπιν σερβίρουμε.