Σούπα πολυσπόρια
2013-07-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.ρεβύθια μουλιασμένα αποβραδίς
1φλ.φασόλια μουλιασμένα αποβραδίς
1/2φλ.φακές
Λάδι
Αλατοπίπερο
1/2ματσάκι μαιντανός ψιλ/νος
1κρεμμύδι ψιλ/νο
1κ.γλ.κύμινο
1 1/2φλ.χυμός ντομάτας
1πρέζα μπούκοβο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στη χύτρα και συμπληρώνουμε 2ποτήρια νερό ή ζωμό λαχανικών. Τηρούμε τις οδηγίες χρήσης της χύτρας μας. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό άλλα και κρύο με λίγο γιαούρτι.