Σπαγγέτι με καρότα και σάλτσα γιαουρτιού
2013-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 πακέτο ζυμαρικά της αρεσκείας μας (για ακόμη πιο λάιτ εκδοχή χρησιμοποιούμε ζυμαρικά ολικής άλεσης)
3σκελ.σκόρδο λιωμένες
2 καρότα τριμμένα
1ποτ.λευκό κρασί
200γρ.γιαούρτι 0%
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.δυόσμος ξερός
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγιές της συσκευασίας. Ρίχνουμε λάδι σε ένα αντικολητικό τηγάνι και σωτάρουμε το σκόρδο και τα καρότα να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί και ψήνουμε μέχρι να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τα ζυμαρικά, αλατοπίπερο, το δυόσμο και το γιαούρτι και ανακατεύουμε καλά για να σερβίρουμε.