Σπαγγέτι με σκορδόλαδο βασιλικού και μπέικον
2013-08-03- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 30λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.σπαγγέτι Νο 5 με τρύπα
2κρόκους αυγών
1/2φλ.σκορδόλαδο με βασιλικο (βλ.συνταγή ZannetCooks.com/σάλτσες-dip)
5φέτες μπέικον τηγανισμένες και ψιλ/νες
Παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε και τα μεταφέρουμε πάλι στην κατσαρόλα με το σκορδόλαδο και τους κρόκους. Ανακατεύουμε καλά σε χαμηλή φωτιά μέχρι οι κρόκοι να ψηθούν και να ενσωματωθούν με τα ζυμαρικά. Προσθέτουμε το μπέικον και όση παρμεζάνα θέλουμε. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.