Σπαγγέτι με τόνο και βότκα
2013-08-04- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό σπαγγέτι Νο6
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κονσέρβα τόνος σε λάδι
4-5φυλλαράκια δυόσμος φρέσκος
1/2φλ.αρακάς βρασμένος
2σφηνάκια βότκα
3κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και σοτάρουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια και το σκόρδο. Ρίχνουμε τον τόνο, τον αρακά, τα φύλλα δυόσμου και το αλατοπίπερο. Σβήνουμε με τη βότκα και ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.