Σπαγγέτι ολικής με πράσο και τυρί κρέμα
2013-08-05- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.σπαγγέτι ολικής άλεσης
1μικρό πράσο ψιλ/νο
100γρ.γαλοπούλα βραστή κομμένη σε κυβάκια
1σκελ.σκόρδο ψιλ/νη
1/2κ.γλ.τσίλι σκόνη
1/2ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί
Αλάτι
Λάδι
150γρ.τυρί κρέμα (λάιτ αν προτιμάτε
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε λίγο λαδάκι και σοτάρουμε το πράσο και το σκόρδο να μαλακώσουν. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με το αλάτι και τη σκόνη τσίλι. Μόλις απορροφηθεί το αλκοόλ κλείνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε μέσα το τυρί κρέμα. Ανακατεύουμε να λιώσει το τυράκι και προσθέτουμε τα ζυμαρικά μας. Ανακατεύουμε καλά να πάει παντού και σερβίρουμε.