Σπαγγέτι φούρνου με φωλιές αυγού
2013-08-01- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
220γρ.ζυμαρικά της αρεσκείας μας
Λάδι
Αλατοπίπερο
1πιπεριά Φλωρίνης ψιλ/νη
1κρεμμύδι μέτριο ψιλ/νο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
3κ.σ.μαϊντανός ψιλ/νος
2/3φλ.ρεγκάτο τριμμένο
2αυγά
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Τα σουρώνουμε και τα κρατάμε στην άκρη. Σοτάρουμε σε κατσαρολάκι με λάδι το κρεμμύδι και το σκόρδο και προσθέτουμε την πιπεριά. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τον μαϊντανό. Ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε μαζί με το τυρί. Τα μεταφέρουμε σε ταψάκι και κάνουμε 2 λακκούβες . Σπάμε από 1 αυγό σε κάθε λακκούβα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 5-6 λεπτά. Σερβίρουμε αμέσως.