Σπαλομπριζόλα με πικάντικη μαρινάδα jalapenos
2014-07-21- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 2:00 ω
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
- Έτοιμο σε: 2:15 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
30/7/14
Σπαλομπριζόλα με πικάντικη μαρινάδα jalapenos. Αυτές οι πικάντικες ,τύπου τσίλι, μεξικάνικες πιπεριές που θα συναρπάσουν τον ουρανίσκο σας με την πραγματικά καυτερή τους γεύση, αν είστε λάτρεις των hot καταστάσεων στο φαγητό σας.
Συστατικά
2 σπαλομπριζόλες μοσχαρίσιες ή ότι μπριζόλες θέλουμε
Για τη μαρινάδα:
1-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Χυμό από 2 lime
¼ του φλιτζανιού fish sauce
3 κουταλιές της σούπας Soya sauce
1/3 του φλιτζανιού σησαμέλαιο
¼ του φλιτζανιού πιπεριές jalapenos ψιλοκομμένες
2 κουταλιές της σούπας καστανή ζάχαρη
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη μαρινάδα και περιχύνουμε με αυτήν το κρέας που έχουμε τοποθετήσει σε σκεύος με καπάκι. Ανακινούμε να πάει παντού και το φυλάμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.
Βήμα 2
Στη συνέχεια τις σουρώνουμε κρατώντας τη μαρινάδα και τις ψήνουμε στο γκριλ του φούρνου ή στα κάρβουνα αλείφοντας 2-3 φορές στο ενδιάμεσο του ψησίματος. Τις σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.