Σπανάκι φούρνου
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1κιλό σπανάκι αχνισμένο
Λίγο βούτυρο για το ταψί
Φρυγανιά τρίμμα
3αυγά χτυπημένα
120γρ.φέτα θρυμματισμένη
120γρ.γκούντα τριμμένο
Αλατοπίπερο
Οδηγίες
Βήμα 1
Βουτυρώνουμε ένα πυρεξάκι και πασπαλίζουμε λίγη φρυγανιά. Ανακατεύουμε σε μπολ το σπανάκι, με τα αυγά , τη φέτα και το αλατοπίπερο. Το στρώνουμε ομοιόμορφα μέσα στο πυρέξ και από πάνω πασπαλίζουμε λίγη φρυγανιά ακόμα και το γκούντα. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 20 λεπτά περίπου. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο, το κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.