Loader

Σπαράγγια με ντοματίνια στο φούρνο

2015-05-23
  • Μερίδες: 2
  • Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 25λ
  • Έτοιμο σε: 35λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (5 / 5)

5 5 1
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

1 έχουν βαθμολογήσει

27/5/15

Σπαράγγια με ντοματίνια στο φούρνο για όσους προτιμούν τις ντελικάτες και ελαφριές γεύσεις.

cherasparpine (3) cherasparpine (4)

Συστατικά

  • ½ κιλό λευκά ή πράσινα σπαράγγια καθαρισμένα
  • 8 ντοματίνια χαραγμένα στη μέση
  • 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
  • 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι
  • Αλατοπίπερο
  • Χυμό από ½ λεμόνι
  • 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο

Οδηγίες

Βήμα 1

Ακουμπάμε τα σπαράγγια σε αντικολλητικό ταψί ή ταψί στρωμένο με λαδόκολλα και διασκορπίζουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά με τελευταίο το λάδι.

Βήμα 2

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220C για 20-25 λεπτά, ανακατεύοντας ελαφρά με στο ενδιάμεσο. Σερβίρουμε αμέσως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *