Στραπατσάδα με κουνουπίδι
2013-07-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1φλ.κουνουπίδι σε τουφίτσες
Λάδι
Αλατοπίπερο
1μικρό κρεμμύδι ψιλ/νο
80γρ.γαλοπούλα βραστή ψιλ/νη
2αυγά χτυπημένα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε το κουνουπίδι, το κρεμμύδι και τη γαλοπούλα για 4-5 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τα αυγά, ανακατεύοντας για 4-5 λεπτά ακόμα. Κλείνουμε τη φωτιά και κρατάμε το τηγάνι μας 2 λεπτά πάνω στο ζεστό μάτι. Σερβίρουμε το φαγάκι μας ζεστό με πλούσια πράσινη σαλάτα.