Στραπατσάδα της τεμπέλας
2013-07-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1μερίδα πατάτες τηγανιτές
3αυγά
Λάδι
1/2φλ.ζαμπόν ψιλ/νο
Αλατοπίπερο
Πάπρικα γλυκιά(προαιρετικά)
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λίγο λάδι σε αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τις πατάτες και το ζαμπόν . Τα ανακατεύουμε και αλατοπιπερώνουμε. Χτυπάμε τα αυγά σε μπωλ και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε καλά να μην κολλήσουν . Τα αφήνουμε 4-5 λεπτά να ψηθούν και τα σερβίρουμε πασπαλίζοντας με πάπρικα αν την χρησιμοποιήσουμε.