Loader

Συκωτάκι λαδορίγανη

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (3.9 / 5)

3.9 5 11
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

11 έχουν βαθμολογήσει

 

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ρίγανη
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό από 1 λεμόνι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι να ζεστάνει σε μια κατσαρόλακ και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του συκωτιού, να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί και πριχύνουμε με το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Σιγοψήνουμε περίπου 1 ώρα. Αν χρειαστεί συμπληρώνουμε λίγο χλιαρό νεράκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *