Loader

Συκώτι κοκκινιστό τηγανιά

2013-06-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 50λ
  • Έτοιμο σε: 1:10 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (4 / 5)

4 5 2
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

2 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο
Λάδι
Αλατοπίπερο
1ποτ.του κρασιού κρασί ροζέ (σπιτικό)
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
1κ.σ.δυόσμος
1φλ.χυμός ντομάτας
1κ.γλ.ζάχαρη
100γρ.φέτα θρυμματισμένη

Οδηγίες

Βήμα 1

Κόβουμε το συκώτι σε μικρότερα κομμάτια και τα σοτάρουμε με λίγο λάδι σε ένα κατσαρολάκι μέχρι να κάνει κρούστα. Σβήνουμε με το κρασί , προσθέτουμε τις σκελίδες του σκόρδου και προσθέτουμε το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το δυόσμο και τη ζάχαρη. Συμπληρώνουμε λίγο νεράκι και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 50 λεπτά μέχρι να μείνει με τη σαλτσούλα του και να μαλακώσει το συκωτάκι μας. Το σερβίρουμε σε πιάτα πασπαλισμένο με τη θρυμματισμένη φέτα, πάνω σε ρυζάκι ή με πατατούλες τηγανητές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *