Loader

Συκώτι με δενδρολίβανο και σταφίδες

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 40λ
  • Έτοιμο σε: 55λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

2καρότα τριμμένα

2κλωνάρια δενδρολίβανο τα φύλλα του

Λάδι

Αλατοπίπερο

Χυμό 1 λεμονιού

1/2φλ.σταφίδες ξανθές

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και ρίχνουμε μέσα τα κομμάτια του συκωτιού και το σκόρδο. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού ,αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε τα καρότα και το δενδρολίβανο. Ρίχνουμε χλιαρό νερό να καλύψει το φαγητό μας και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 40 λεπτά. Προσθέτουμε τις σταφίδες και αφήνουμε να πάρει μια βράση μαζί με το συκώτι. Το σερβίρουμε ζεστό με ρυζάκι ή συνοδευτικό της αρεσκείας μας και σαλτσούλα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *