Loader

Συκώτι με κονιάκ και εστραγκόν

2013-06-12
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 45λ
  • Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

 

2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1κρεμμύδι τριμμένο

1/3φλ.κονιάκ

1λίτρο ζωμός

1κ.γλ.εστραγκόν ξερό

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι , ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κονιάκ. Ρίχνουμε το ζωμό και χαμηλώνουμε τη φωτιά να σιγοβράσει, περίπου 1 ώρα και 20 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το εστραγκόν. Σερβίρουμε το συκώτι ζεστό με ρύζι λευκό και σάλτσα από την κατσαρόλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *