Συκώτι με μπύρα και ντομάτα
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κομμάτια συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μικρά κομμάτια
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κρεμμύδι τριμμένο
1κ.σ.ρίγανη
1φλ.μπύρα
2ντομάτες ψιλ/νες
1φλ.χυμός ντομάτας
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια από το συκώτι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με την μπύρα και ρίχνουμε τις ντομάτες και το χυμό ντομάτας. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Συμπληρώνουμε χλιαρό νερό να καλύψει το φαγάκι μας και σιγοβράζουμε 45 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του.