Συκώτι με ξύδι
2013-06-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
- Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
4 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κομμάτια συκώτι
Λάδι
1κ.σ.βούτυρο
Αλεύρι
Αλατοπίπερο
1κ.σ.ρίγανη
1σφηνάκι balsamico
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε το λάδι και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα.αλατοπιπερώνουμε και αλευρώνουμε το συκώτι. Το σοτάρουμε να πάρει χρώμα και από τις 2 πλευρές. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και ραντίζουμε με το ξύδι. Προσθέτουμε νεράκι να καλύψει το κρέας μας και σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μαλακώσει το συκώτι και να μείνει με τη σαλτσούλα του.