Loader

Συκώτι με πιπεριές πικάντικο

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

2κομμάτια μοσχαρίσιο συκώτι
Λάδι
1πράσινη πιπεριά ψιλ/νη
1κρεμμύδι τριμμένο
Αλατοπίπερο
1φλ.λευκό κρασί
Χυμό 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.μπούκοβο
1κ.γλ.ρίγανη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε κατσαρόλα και σοτάρουμε το συκώτι να πάρει χρώμα από όλες τις πλευρές. Ρίχνουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και συνεχίζουμε άλλα 5 λεπτά το σοτάρισμα. Σβήνουμε με το κρασί και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη, το μπούκοβο και το αλατοπίπερο. Ραντίζουμε με το χυμό λεμονιού και συμπληρώνουμε νεράκι χλιαρό να τα καλύψει. Σιγοβράζουμε 1 ώρα μέχρι να μείνει με τη σάλτσα του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *