Loader

Συκώτι πρασάτο

2013-06-13
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 60λ
  • Έτοιμο σε: 1:20 ω
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

1/2κιλό συκώτι μοσχαρίσιο κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
Λάδι
2πράσα κομμένα σε ροδέλες
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
Αλατοπίπερο
1 1/2κ.γλ.κύμινο
1ποτήρι κρασιού λευκό κρασί
Χυμό 1 λεμονιού
1/2κ.γλ.ζάχαρη

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρουμε τα κομμάτια του συκωτιού. Μόλις πάρουν χρώμα προσθέτουμε τα πράσα και το σκόρδο. Ανακατεύουμε λίγο και σβήνουμε με το κρασί. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το κύμινο και τη ζάχαρη. Ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και προσθέτουμε νεράκι να καλύψει το φαγάκι μας. Σιγοβράζουμε περίπου 1 ώρα μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε το συκώτι με ρυζάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *