Loader

Συκώτι τηγανιά με κρόκο Κοζάνης και τζιν

2013-06-11
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 30λ
  • Έτοιμο σε: 50λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2κομμάτια συκώτι ψιλ/νο

Λάδι

Αλατοπίπερο

1σφηνάκι τζιν

1κ.σ.θυμάρι

1κ.σ.κρόκο Κοζάνης

Χυμό 1 λεμονιού

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε μια κατσαρόλα ή τηγάνι και σοτάρουμε το κομμάτια του συκωτιού. Ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Σβήνουμε με το τζίν ανακατεμένο με τον κρόκο και το χυμό λεμονιού. Αλατοπιπερώνουμε και πασπαλίζουμε με το θυμάρι. Συμπληρώνουμε λίγο νερό, χλιαρό αν χρειαστεί και το αφήνουμε να μείνει με το λαδάκι του περίπου 30 λεπτά. Το σερβίρουμε αμέσως με συνοδευτικό της αρεσκείας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *