Τέλειο pesto με σπανάκι και λιαστές ντομάτες
2013-07-12- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/4φλ.λάδι
Χυμό μισού λεμονιού
3σκελ.σκόρδο
2φλ.φύλλα από φρέσκο σπανάκι
1κ.σ.φρέσκος βασιλικός
1/4φλ.κουκουνάρι
3κ.σ.παρμεζάνα τριμμένη
Αλατοπίπερο
4λιαστές ντομάτες
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε όλα τα υλικά στο multi και τα χτυπάμε να γίνουν αλοιφή. Μπορούμε να το διατηρήσουμε στο ψυγείο έως και 3 ημέρες. Το αλείφουμε σε σάντουιτς, το χρησιμοποιούμε σε μακαρονάδες ή σαν ντιπ για φρέσκα λαχανικά και κράκερς.