Ταλιατέλες με τα υλικά του pesto και ντομάτα
2013-08-02- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 12λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
250γρ.ταλιατέλες
Λάδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.κουκουνάρι καβουρδισμένο
2σκελ.σκόρδο ψιλ/νο
1μικρή ντομάτα τριμμένη
Παρμεζάνα τριμμένη
1φλ.βασιλικός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε ελαφρά το σκόρδο με την τριμμένη ντομάτα. Προσθέτουμε τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε. Κατεβάζουμε το κατσαρολάκι από τη φωτιά και προσθέτουμε τις ταλιατέλες, το κουκουνάρι και την παρμεζάνα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.