Ταραμοκεφτέδες με σπανάκι και ντομάτα
2013-05-29- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Θέλει λίγη προσπάθεια
- Ποσότητα: 2
- Μερίδες: 2
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
- Έτοιμο σε: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
2 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
100gr.λευκός ταραμάς
1ντομάτα τριμμένη
4φρέσκα κρεμμύδια ψιλ/να
1 ½ φλ.σπανάκι φρέσκο ψιλ/νο
3φέτες μπαγιάτικο ψωμί, μουλιασμένο και στυμμένο
Πιπέρι
1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα
1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλεύρι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε καλά σε ένα μπολ τον ταραμά, με το ψωμί, τη φρυγανιά, το σπανάκι, τα κρεμμυδάκια, το δυόσμο, τη ντομάτα και το πιπέρι. Τα πλάθουμε σε στρογγυλά κεφτεδάκια και τα αλευρώνουμε.
Βήμα 2
Τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας . Σερβίρουμε τους ταραμοκεφτέδες ζεστούς.