Τα αφράτα μπιφτέκια της Ζαννέτ
2013-06-15- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 60λ
- Ωρα μαγειρέματος: 60λ
Μέση βαθμολογία:
(4 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1/2κιλό κιμάς ανάμεικτος(μοσχαρίσιος-χοιρινός)
1κρεμμύδι τριμμένο
3κ.σ.γιαούρτι
1κ.γλ.σόδα(προαιρετικά)
Αλατοπίπερο
1/2φλ.φρυγανιά τρίμμα
1αυγό
1κ.γλ.ρίγανη
Λάδι για το ταψί
Οδηγίες
Βήμα 1
Ζυμώνουμε καλά όλα τα υλικά. Τα αφήνουμε τουλάνισοτν μια ώρα στο ψυγείο και πλάθουμε σε στρογγυλά μπιφτεκάκια. Τα βάζουμε σε ταψί, ρίχνουμε λαδάκι και ελάχιστο νεράκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ώρα και από τις 2 πλευρές ή μέχρι να ροδοκοκκινήσουν.