Τηγανίτες με καλαμπόκι
2013-07-10- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 10λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
200γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Αλατοπίπερο
1 1/2κ.γλ.μπέικιν πάουντερ
300ml γάλα
2αυγά
1κονσέρβα καλαμπόκι
2κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλ/να
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι,το γάλα,τα αυγά,το μπέικιν πάουντερ και το μπέικιν πάουντερ. Το χτυπάμε καλά με σύρμα μέχρι να αποκτήσουμε ένα χυλό ομοιογενή. Προσθέτουμε το καλαμπόκι και τα κρεμμυδάκια και ανακατεύουμε πάλι καλά. Βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε κουταλιές κουταλιές από το μείγμα στο καυτό λάδι. Τηγανίζουμε καλά και από τις 2 πλευρές και τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σερβίρουμε τις τηγανίτες ζεστές και αν θέλουμε συνοδεύουμε με μια πλούσια σαλάτα.