Τηγανητά κολοκυθάκια σε σαλάτα
2013-06-29- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό, Συνοδευτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
2κολοκυθάκια κομμένα σε πολύ λεπτές φέτες
Κορν φλάουρ για το τηγάνισμα
Λάδι για το τηγάνισμα
1αυγό βραστό κομμένο στα 4
1 ½ φλ.μαρούλι και λόλα ρόσα χοντροκομμένα
ΓΙΑ ΤΟ DRESSING
2κ.σ.γιαούρτι
1/3φλ.λάδι
1/4φλ.ξύδι
Αλατοπίπερο
2κ.σ.άνιθος ψιλ/νος
1κ.σ.δυόσμος ψιλ/νος
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε τα σαλατικά σε βαθύ πιάτο και τριγύρω ακουμπάμε τα αυγά. Πασπαλίζουμε τα κολοκυθάκια με το κορν φλάουρ και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα κατεβάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα ακουμπάμε στο κέντρο της σαλάτας. Βάζουμε όλα τα υλικά για το dressing σε βάζο με καπάκι και τα ανακατεύουμε καλά. Περιχύνουμε με αυτό τη σαλάτα και σερβίρουμε.