Τηγανητά τονοσάντουϊτς
2013-07-08- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4φέτες μεγάλες ψωμί του τοστ
Λάδι
1κονσέρβα τόνος
1φλ.γκούντα τριμμένο
2φέτες ντομάτα
Αλατοπίπερο
2κ.σ.μαγιονέζα
Χυμό ½ λεμονιού
1κρεμμύδι φρέσκο ψιλ/νο
1κ.γλ.σέλινο ψιλ/νο
1κ.γλ.μαϊντανός ψιλ/νος
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ τον τόνο, με το αλατοπίπερο, τον μαϊντανό, το σέλινο, τη μαγιονέζα και το χυμό λεμονιού. Μοιράζουμε το μισό φλιτζάνι τυρί πάνω σε 2 φέτες ψωμιού και από πάνω μοιράζουμε το μείγμα τόνου. Βάζουμε το υπόλοιπο τυρί και από μια φέτα ντομάτας στο κάθε σάντουϊτς. Κλείνουμε με την δεύτερη φέτα ψωμιού και τα βάζουμε ένα ένα σε αντικολλητικό τηγάνι με λίγο λάδι σε χαμηλή φωτιά για 1-2 λεπτά από κάθε πλευρά. Τα βάζουμε σε πιάτο και τα κόβουμε σε τριγωνάκια για να σερβίρουμε.