Loader

Τηγανητό λάχανο με μπέικον

2013-07-14
  • Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 20λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

3φλ.λάχανο ψιλ/νο

1μεγάλο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες

1φλ.ζωμός λαχανικών

1κ.γλ.πάπρικα

Αλατοπίπερο

2σκελ.σκόρδο λιωμένες

3φέτες μπέικον ψιλ/νες

Λάδι

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και τηγανίζουμε το μπέικον. Το αφαιρούμε με τρυπητή κουτάλα και το κρατάμε στην άκρη. Ρίχνουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το λάχανο και σοτάρουμε για 2 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε , πασπαλίζουμε με την πάπρικα και προσθέτουμε το ζωμό. Αφήνουμε να σιγοψηθεί για 20 λεπτά. Σερβίρουμε το λάχανο ζεστό και διασκορπίζουμε από πάνω από κάθε πιάτο λίγο μπέικον. Τρώγεται σκέτο ή με κάποιο ρυζάκι ή κουσκουσάκι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *