Loader

Τηγανητό ρύζι με γαλοπούλα

2013-08-02
  • Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
  • Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:

forkforkforkforkfork (0 / 5)

0 5 0
Βαθμολογήστε τη συνταγή

fork fork fork fork fork

0 έχουν βαθμολογήσει

Συστατικά  

 

2φλ.basmati βρασμένο

3κ.σ.soya sauce

3κ.σ.σησαμέλαιο

1κρεμμύδι ψιλ/νο

1/3φλ.φασολάκια  πράσινα στρογγυλά βρασμένα και ψιλ/να

1/2φλ.γαλοπούλα ψημένη και ψιλ/νη

2φέτες μπέικον

1κόκκινη πιπεριά ψιλ/νη

Πιπέρι και λίγο αλάτι

2αυγά χτυπημένα

Οδηγίες

Βήμα 1

Βάζουμε το σησαμέλαιο σε αντικολλητικό τηγάνι ή wok και αφού ζεσταθεί ρίχνουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά να μαλακώσουν. Προσθέτουμε τα φασολάκια, τη γαλοπούλα και το μπέικον και αλατοπιπερώνουμε. Ρίχνουμε το ρύζι και τη σόγια και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς σε χαμηλή φωτιά μέχρι να ενωθούν τα υλικά και να ψηθούν τα αυγά. Κατεβάζουμε από τη φωτιά , σερβίρουμε και αν θέλουμε συμπληρώνουμε επιπλέον σόγια.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *