Τηγανιά με πράσο
2013-06-17- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 40λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
1 κιλό χοιρινό σε κύβους
4 πράσα σε ροδέλες
αλάτι πιπέρι ρίγανη
λάδι
1 φλ.κρασί λευκό
Οδηγίες
Βήμα 1
Ξεπλένουμε το κρέας,αλατοπιπερώνουμε και βάζουμε σε ατικολλητικό τηγάνι να αχνιστεί.Προσθέτουμε τα πράσα και αφού αχνιστούν βάζουμε το λαδάκι.Τσιγαρίζουμε και σβήνουμε με το κρασάκι.Προσθετουμε μισό ποτήρι νερό και αφήνουμε να σιγοξηθεί περίπου 20-30 λεπτά.Αν χρειαστέι συμπληρώνουμε λίγο νεράκι ακόμα.Δοκιμάζουμε το αλατάκι μας και προσθέτουμε και την ρίγανη. Καλή σας επιτυχία!