Τηγανιά φούρνου
2013-06-11- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 1:30 ω
- Έτοιμο σε: 1:50 ω
Μέση βαθμολογία:
(5 / 5)
1 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
700γρ.χοιρινό κομμένο σε μικρά κομματάκια
Λάδι
Αλατοπίπερο
10ντοματίνια κομμένα στη μέση
2κ.σ.μουστάρδα
1κλωνάρι δενδρολίβανο, τα φύλλα του
3σκελ.σκόρδο ολόκληρες
2πράσινες πιπεριές ψιλ/νες
200γρ.γραβιέρα κομμένη σε κύβους προαιρετικά
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε ένα μεγάλο κομμάτι αλουμινόχαρτο σε ένα ταψί και από πάνω το αντίστοιχο κομμάτι λαδόκολλας. Τοποθετούμε μέσα το κρέας και από πάνω όλα τα υπόλοιπα υλικά. Με καθαρά χέρια τα ανακατεύουμε ελαφρά και κλείνουμε καλά σε πακετάκι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190C για 1 ½ ώρα περίπου. Ανοίγουμε το πακέτο και σερβίρουμε αμέσως με φρέσκιες τηγανητές πατάτες ή συνοδευτικό της αρεσκείας σας.