Τηγανιά ψαριών Ελαφονήσου με αρωματικό λάδι
2013-07-22- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
Διάφορα φρέσκα ψάρια για τηγάνι
Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΛΑΔΙ
1/2φλ.λάδι
1/3φλ.χυμό λεμονιού
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.κουρκουμάς
2κ.σ.μαϊντανός
1/2κ.γλ.κύμινο
1/2κ.γλ.τζίντζερ
1κ.σ.μουστάρδα
1/3κ.γλ.τσίλι σκόνη
Οδηγίες
Βήμα 1
Αλευρώνουμε τα ψάρια και τα τηγανίζουμε σε καυτό λάδι. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα. Εντωμεταξύ βάζουμε όλα τα υλικά για το αρωματικό λάδι στο multi και τα χτυπάμε καλά. Σερβίρουμε τα ψάρια και σε ένα κανατάκι ή μπολ με κουτάλι το αρωματικό λάδι για να βάλει όσο θέλει ο καθένας.