Τηγανιτά noodles με μπαμπού και κοτόπουλο
2013-08-07- Κουζίνα: Κινέζικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 15λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
300gr.noodles βρασμένα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας
1στήθος κοτόπουλο κομμένο σε κυβάκια
2κ.σ.soya sauce
Λάδι
Αλατοπίπερο
1κ.γλ.ζάχαρη
1κρεμμύδι κομμένο σε φετάκια
1/2φλ.μπαμπού από βάζο
2αυγά χτυπημένα
1σκελ.σκόρδο λιωμένη
2κ.σ.fish sauce
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή γουόκ και σωτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Ρίχνουμε το μπαμπού και το κοτόπουλο. Ραντίζουμε με τη soya και την fish sauce και αφήνουμε να σιγοψηθεί περίπου 15 λεπτά. Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε τη ζάχαρη. Προσθέτουμε τα noodles και τα χτυπημένα αυγά και ανακατεύουμε διαρκώς,4-5 λεπτά μέχρι να ψηθού και τα αυγά.