Τηγανοψωμάκια με μυζήθρα
2013-07-06- Κουζίνα: Για Χορτοφάγους, Ελληνική
- Πιάτο: Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
3φλ.αλεύρι
330ml σόδα
1κ.γλ.ξύδι
1φλ.τριμμένη ξερή μυζήθρα και λίγη επιπλέον αν θέλετε για μετά το τηγάνισμα
1πρέζα αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με τη σόδα, το ξύδι, την μυζήθρα και το αλάτι. Ζεσταίνουμε το λάδι και με ένα κουτάλι της σούπας ρίχνουμε μεγάλες κουταλιές από το μείγμα στο τηγάνι. Τις βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τις σερβίρουμε ζεστές. Αν θέλουμε πασπαλίζουμε με λίγη ακόμα μυζήθρα.