Τορτίγιες με λουκάνικο κοτόπουλου και ομελέτα
2013-07-09- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 5λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
4τορτίγιες
4φύλλα μαρουλιού
2φλ.ρεγκάτο τριμμένο ή κάποιο άλλο της αρσκείας μας ή light για πιο ελαφριά εκδοχή
4λουκάνικα κοτόπουλου
Οδηγίες
Βήμα 1
1ομελέτα με 3αυγά και αλατοπίπερο κομμένη στα 4 Βάζουμε σε κάθε τορτίγια από 1 φύλλο μαρουλιού, 1/2φλιτζάνι τυρί, 1 κομμάτι ομελέτας και 1 λουκάνικο. Τα τυλίγουμε σε ρολό και τα ψήνουμε 5-6 λεπτά στην τοστιέρα πριν σερβίρουμε.