Τορτίγιες με χοιρινό
2013-06-11- Κουζίνα: Μεξικάνικη
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο, Ορεκτικό
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 20λ
- Ωρα μαγειρέματος: 45λ
- Έτοιμο σε: 1:05 ω
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
600γρ.χοιρινό σε κυβάκια
Λάδι
1κρεμμύδι τριμμένο
2σκελ.σκόρδο λιωμένες
1/2φλ.κέτσαπ
4σταγόνες Tabasco
Αλατοπίπερο
1 ½ φλ.ζωμό κρέατος
2κ.σ.ξύδι
4-5τορτίγιες
Μαρούλι και φέτες ντομάτας για το σερβίρισμα
Οδηγίες
Βήμα 1
Βάζουμε λάδι σε ένα κατσαρολάκι και σοτάρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Προσθέτουμε το κρέας και αφού πάρει χρώμα ρίχνουμε το ξύδι ,την κέτσαπ ,το Tabasco και τέλος το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να σιγοβράσει περίπου 45 λεπτά. Το αφήνουμε να κρυώσει λίγο. Βάζουμε για το σερβίρισμα φύλλα μαρουλιού και φέτες ντομάτας σε κάθε τορτίγια και από πάνω κουταλιές από το χοιρινό χωρίς πολύ ζουμάκι. Τις τυλίγουμε και σερβίρουμε.