Τορτελίνια με pesto, λουκάνικα και λαχανάκια Βρυξελλών
2013-08-02- Κουζίνα: Ελληνική
- Πιάτο: Κυρίως πιάτο
- Δυσκολία: Εύκολο
- Χρόνος προετοιμασίας: 15λ
- Ωρα μαγειρέματος: 30λ
Μέση βαθμολογία:
(0 / 5)
0 έχουν βαθμολογήσει
Συστατικά
500γρ.τορτελίνια γεμιστά με τυρί
Λάδι
2φλ.μανιτάρια σε φέτες
2λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες
1φλ.λαχανάκια Βρυξελλών βρασμένα και κομμένα στη μέση
1/2φλ.pesto έτοιμο ή σπιτικό
Αλατοπίπερο
Παρμεζάνα τριμμένη
Οδηγίες
Βήμα 1
Βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα κρατάμε στην άκρη. Βάζουμε τα λουκάνικα και τα μανιτάρια σε αντικολλητικό ταψί με λίγο λάδι και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180C για 30 λεπτά. Ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τα τορτελίνια τα λαχανάκια και το περιεχόμενο από το ταψάκι με τα λουκάνικα. Προσθέτουμε το pesto και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα.